Escola d'estiu

Ja tenim en marxa el casal per aquest estiu, enguany organitzat conjuntament per LATAU, AFA CEIP Mestre Duran i APIMA CEIP Insp. Dr. Comas Camps i que es desenvoluparà a les instal·lacions del CEIP Mestre Duran.

Pots trobar tota la informació a la següent pàgina: Escola d'estiu.

Visita a l'illa de Llatzeret

El passat dissabte 4 de maig, algunes famílies sòcies de l'APIMA van poder gaudir d'una visita guiada i gratuïta a l'illa de Llatzeret.

Comerços col·laboradors

Aquest curs, per ser soci de l'APIMA, us podeu beneficiar de diferents descomptes en comerços col·laboradors. Podeu consultar tots els comerços des de l’aplicació MIAMPA:

O al següent enllaç:

Recordeu que heu de mostrar el carnet de soci per tal que us puguin aplicar el descompte. El trobareu a l’aplicació MIAMPA!

Visita guiada Església Santa Eulàlia i refugis

El passat dissabte 2 de març, l'APIMA va organitzar una visita guiada a l'Església de Santa Eulàlia i als refugis de la Guerra Civil. Els participants van poder visitar l'Església, el campanar i la cúpula, gaudint d'unes meravelloses vistes aèries del poble. La visita va acabar recorrent una part dels refugis subterranis de la Guerra Civil i amb una degustació de productes de la terra.

Taller de decoracions, contacontes i visita del Patge Reial

Aquestes setmanes prèvies a les festes de Nadal, des de l'APIMA, s'han organitzat diversos actes pels fillets/es de l'escola:

III Mercat d'intercanvi de jocs i joguines

El passat dissabte 25 de novembre es va celebrar, per tercer any consecutiu, el Mercat d'intercanvi de jocs i joguines amb la participació de les APIMA de totes les escoles i escoletes del municipi. El lloc de celebració va ser la Sala Cafeteria del Convent de Sant Diego.

Els fiets i fietes que durant els dies previs havien lliurat algun joc o joguina van tindre l'oportunitat de rebre a canvi un nou joc.

Visita a Sa Cova D'en Xoroi

El passat diumenge 29 d'octubre l'APIMA va organitzar una visita guiada a Sa Cova D'en Xoroi que van poder gaudir de format totalment gratuït diverses famílies de la nostra escola.

L'entrada va ser cortesia de la Cova D'en Xoroi i la guia va ser una aportació de l'APIMA.