Casal Setmana Santa

Com a novetat, de la mà de Latau i Casa Nünü, l'APIMA del CEIP Insp. Dr. Comas Camps i l'APIMA del CEIP Mestre Duran amb la col·laboració del CEIP Insp. Dr. Comas Camps posen en marxa un casal de Setmana Santa per donar suport a la conciliació de les nostres famílies.

Informació:

Dates:

Horaris:

Lloc:

Preus:

Pagament:

Inscripció:

Assemblea general ordinària

Convocada la junta general ordinària de l'APIMA el dijous 23 de març de 2023 a les 19:30 hores al menjador de l'escola.

Fruita per berenar

Durant el matí del Dijous Llarder s'han organitzat diverses activitats amb motiu del carnaval a la nostra escola. Una d'elles ha estat la preparació d'uns pinxos de fruita per part dels alumnes amb fruita aportada per l'APIMA.

Taller de decoracions i contacontes

Amb motiu de les festes de Nadal, des de l'APIMA s'ha organitzat un taller de decoracions i un contacontes.

En el taller de decoracions els infants van poder crear les seves pròpies figures decoratives. I els més petits de l'escola van gaudir dels contes contats per la senyora García. 

Visita guiada Església Santa Eulàlia i refugis

El passat dimarts 6 de desembre, l'APIMA va organitzar dues visites guiades a l'Església de Santa Eulàlia i als refugis de la Guerra Civil. Els participants van poder visitar l'Església, el campanar i la cúpula, gaudint d'unes meravelloses vistes aèries del poble. La visita va acabar recorrent una part dels refugis subterranis de la Guerra Civil i amb una degustació de productes de la terra.

Es va programar una visita al matí, i una altra a la tarda, esgotant-se les places en pocs minuts.

II Mercat d'intercanvi de jocs i joguines

El dissabte 3 de desembre va ser el dia escollit per celebrar el II Mercat d'intercanvi de jocs i joguines amb la participació de les APIMA de totes les escoles i escoletes del municipi. El lloc de celebració va ser el Convent de Sant Diego.

Durant els dies previs, les famílies van lliurar jocs, joguines, llibres, trencaclosques..., rebent a canvi un tiquet per cada element lliurat. El dia del mercat es van poder intercanviar aquests tiquets per altres jocs.

Els pares d'avui hem de tindre autoritat?

El passat divendres 21 d'octubre vam poder gaudir al menjador de l'escola d'una xerrada educativa de la mà de na Irune Inschaustegui, pedagoga, psicoterapeuta i terapeuta familiar.

Benvinguda P3

El passat 14 d’octubre les famílies de P3 van poder gaudir d’una bereneta deliciosa i es va aprofitar l'ocasió per donar a conèixer tota la tasca i els objectius que persegueix l'APIMA, que no són altres que el de fer feina per tota la comunitat educativa.