Escola d'estiu 2023

Des de les APIMA del CEIP Insp. Dr. Comas Camps i del CEIP Mestre Duran, conjuntament amb BT Esports i Lleure S.C., hem fet feina un any més per preparar l’oferta de les activitats d’estiu 2023. Us informem de les característiques principals. Organitzem la nostra escola en funció de les etapes educatives i per ordre d’inscripció, per poder oferir el millor servei a tots els participants d’educació infantil (P3, P4, P5) i d’educació primària (de 1r a 6è).

Objectiu

Oferir un gran ventall d’activitats de lleure de caràcter educatiu amb les que gaudir de l’estiu d’una forma divertida i participativa.

Temàtica i activitats

Aquest any la temàtica proposada durant tot l’estiu és “Vine a gaudir d’un estiu de Cine”. Les 4 setmanes del juliol treballaran respectivament el cinema d’animació, el cinema musical, el cinema de misteri i el cinema de l’humor.

Les activitats que es portaran a terme s’adequaran a les diferents edats, amb una part lúdica i un altre de taller o manual. Tipologies de les activitats: jocs d’interior i exterior, activitats esportives i jocs recreatius, visites culturals, manualitats, jocs d’aigua, expressió corporal, teatre, jocs musicals, jocs de taula, gimcanes, audiovisuals, etc.

Dates

Horaris

Ubicació

Menjador

Recursos Humans

Preus

Inscripcions

Reunió informativa

Descarrega la circular informativa.