» Extraescolars APIMA DOCTOR COMAS

Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2021-2022

Benvolguts pares i mares:

Per a aquest curs des de l鈥橝PIMA us volem oferir una s猫rie d鈥檃ctivitats extraescolars per als vostres fills. Algunes de les activitats estan organitzades per l鈥橝PIMA i d鈥檃ltres s贸n activitats organitzades per clubs externs. 

Enguany les inscripcions es realitzaran online del dia 6 al dia 16 de setembre a trav茅s del seg眉ent enlla莽: https://forms.gle/LTSQFR3PP66oR8oF6. Una vegada realitzada la inscripci贸 online s鈥檋aur脿 de realitzar el pagament en efectiu a Gesti贸 2000 (Av. Verge del Toro, 71). Donada l鈥檃ctual situaci贸 sanit脿ria, 煤nicament es podr脿 anar a Gesti贸 2000 els dies 16 i 17 de setembre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h i s鈥檋aur脿 de dur l鈥橧MPORT EXACTE de l鈥檃ctivitat. 

Els alumnes que puguin marxar a casa tots sols despr茅s de les activitats hauran de lliurar l鈥檃utoritzaci贸 degudament emplenada al responsable de cada activitat (Autoritzaci贸 sortir sols EXTRAESCOLARS 2021-2022.pdf). 

La setmana seg眉ent a les inscripcions, un cop fet el recompte d’inscrits, entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre, farem les reunions amb els monitors per informar-vos de cada activitat. La data de les reunions encara no est脿 establerta, per貌 us informarem a trav茅s dels delegats del grup de whatsapp del curs del vostre/a fill/a, encara que ho podreu consultar al nostre web i tamb茅 ho trobareu penjat a la porta de l’entrada de l鈥檈scola. 

Les activitats comen莽aran el dia 4 d鈥檕ctubre de 2021 i acabaran el dia 31 de maig de 2022. 

Els grups i les activitats poden estar sotmesos a canvis en funci贸 del nombre d鈥檃lumnes matriculats en cada una d鈥檈lles. 

A causa de les circumst脿ncies sanit脿ries actuals, s鈥檃nir脿 informant dels protocols vigents en cada  moment. 

La llista d鈥檃ctivitats extraescolars disponibles es troba adjunta a aquest missatge i tamb茅 es podr脿 consultar a la p脿gina web de l鈥橝PIMA.

L鈥橝PIMA es reserva el dret de modificar les condicions del servei en funci贸 de l鈥檈voluci贸 de la pand猫mia i de les mesures de seguretat imposades pel Govern.