Extraescolars

Benvolguts pares i mares: 

us informam que hem decidit posposar l’inici de les activitats extraescolars que normalment es desenvolupaven en el nostre centre. A més de les activitats de caràcter més lúdic, entre aquestes activitats que no es podran realitzar hi ha el reforç escolar.  

Encara que sabem que hi havia moltes famílies interessades en les activitats, les condicions de funcionament imposades per les autoritats competents i pel pla  de contingència del nostre centre fan que l’organització de les activitats extraescolars al nostre centre resulti inviable. Si la situació millora a mesura que avanci el curs, reprendrem les activitats just sigui possible i es puguin garantir les mesures de seguretat. 

Per altra banda, sí que us podem oferir les activitats organitzades pels clubs esportius i que es realitzen fora de l’escola. Enguany els vostres fills i filles es podran apuntar a bàsquet, futbol, mini tennis i voleibol. Com a novetat enguany, les inscripcions es faran online a través del següent enllaç: https://forms.gle/b6P1u9bmAvdoyPp97. Una vegada realitzada la inscripció, heu de passar per Gestió 2000 a realitzar el pagament i així formalitzar la inscripció. Els dies habilitats per dur els doblers a Gestió 2000 són el 16 i el 17 de setembre, de 7 a 8h i de 13 a 14h. S’ha de dur l’IMPORT EXACTE

Si voleu inscriure al vostre fill o filla passat el 17 de setembre haureu d’emplenar el formulari de matrícula i passar per l’oficina de Gestió 2000 per confirmar que hi ha places i pagar l’import de l’activitat. L’horari d’atenció és de 7:00 a 14:00 i heu de portar l’import exacte.

Adjunt podeu consultar una graella amb més detalls de cada activitat, així com horaris i preus: Informacio-exraescolars-2020_21-1.pdf