Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2021-2022

Benvolguts pares i mares:

Per a aquest curs des de l’APIMA us volem oferir una sèrie d’activitats extraescolars per als vostres fills. Algunes de les activitats estan organitzades per l’APIMA i d’altres són activitats organitzades per clubs externs. 

Enguany les inscripcions es realitzaran online del dia 6 al dia 16 de setembre a través del següent enllaç: https://forms.gle/LTSQFR3PP66oR8oF6. Una vegada realitzada la inscripció online s’haurà de realitzar el pagament en efectiu a Gestió 2000 (Av. Verge del Toro, 71). Donada l’actual situació sanitària, únicament es podrà anar a Gestió 2000 els dies 16 i 17 de setembre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h i s’haurà de dur l’IMPORT EXACTE de l’activitat. 

Els alumnes que puguin marxar a casa tots sols després de les activitats hauran de lliurar l’autorització degudament emplenada al responsable de cada activitat (Autorització sortir sols EXTRAESCOLARS 2021-2022.pdf). 

La setmana següent a les inscripcions, un cop fet el recompte d’inscrits, entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre, farem les reunions amb els monitors per informar-vos de cada activitat. La data de les reunions encara no està establerta, però us informarem a través dels delegats del grup de whatsapp del curs del vostre/a fill/a, encara que ho podreu consultar al nostre web i també ho trobareu penjat a la porta de l’entrada de l’escola. 

Les activitats començaran el dia 4 d’octubre de 2021 i acabaran el dia 31 de maig de 2022. 

Els grups i les activitats poden estar sotmesos a canvis en funció del nombre d’alumnes matriculats en cada una d’elles. 

A causa de les circumstàncies sanitàries actuals, s’anirà informant dels protocols vigents en cada  moment. 

La llista d’activitats extraescolars disponibles es troba adjunta a aquest missatge i també es podrà consultar a la pàgina web de l’APIMA.

L’APIMA es reserva el dret de modificar les condicions del servei en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat imposades pel Govern.