» Escola Matinera APIMA DOCTOR COMAS

Escola Matinera

ESCOLA MATINERA CURS 2021-2022 

Benvolguts pares i mares: 

A partir del proper dilluns 13 de setembre tornarem a posar en marxa el servei d’ESCOLA MATINERA. Per qĂĽestions d’aforament i degut a les restriccions sanitĂ ries el servei estarĂ  disponible per els tres cursos d’educaciĂł infantil i per 1r i 2n d’educaciĂł primĂ ria. Si hi esteu interessats, l’horari serĂ  de 7.30 h fins a l’hora de començar les classes. 

Així mateix, el servei només estarà disponible per a alumnes fixes. Durant tot el servei d’escola matinera els fillets hauran de dur mascareta i mantenir la distància de seguretat. En cas necessari es podran mesclar grups.

ESCOLA MATINERA FIXA. Tindrà un cost mensual de 20 euros, d’octubre a juny, i es cobrarà mitjançant domiciliació bancària. Els interessats hauran de realitzar la inscripció online a través del següent enllaç: https://forms.gle/kNDGUuUU9jpLKUyD8. Una vegada realitzada la inscripció online, s’haurà d’emplenar i signar l’ordre de domiciliació SEPA (Full SEPA.pdf) i es podrà entregar de dues maneres:

  • Enviant una còpia escanejada al correu marizafra arroba gestio2000.net
  • Lliurant una còpia en paper a GestiĂł 2000 (Av. Verge del Toro, 71). L’horari de recepciĂł de la documentaciĂł fĂ­sica a GestiĂł 2000 serĂ  els dies 2 i 3 de setembre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h. 

El mes de setembre el cost serĂ  de 10 euros i es pagarĂ  en efectiu a la monitora de l’escola matinera. 

ESCOLA MATINERA OCASIONAL. Servei no disponible actualment. 

L’APIMA es reserva el dret de modificar les condicions del servei en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat imposades pel Govern. El servei d’escola matinera complirà les normatives sanitàries en relació a l’aforament de l’espai reservat.