Iniciació a l'activitat física i l'esport

Mitjançant LATAU, s'oferix una extraescolar d'iniciació a l'activitat física i l'esport.

Circular i quadre resum amb altres extraescolars oferides pels clubs esportius.

Festa final de curs

El passat divendres 16 de juny es va celebrar la festa de final del curs 2023 / 24 organitzada per l'APIMA.

Volem agrair a tothom qui ho va fer possible: comerços col·laboradors com Ca Na Juanita, Fruiteria Ca Na Juani i sobretot al Bar Es Pouet; a Coinga per regalar-nos el formatge; equip directiu; claustre de professors; conserge; alumnes de sisè; a les mares que van fer el pinta-cares juntament amb algunes alumnes del centre; tots els col·laboradors que vau portar coques; pares i mares que ens vau ajudar a tenir-ho tot preparat i que tot sortís bé; i sobretot a tots els fillets i filletes juntament amb les seves famílies que vau venir a la festa i vau fer que fos un veritable èxit.

Us desitgem a tots que passeu molt bon estiu!

Vine a gaudir d'un estiu de Cine - Escola d'estiu

Les APIMA del CEIP Dr. Comas i del CEIP Mestre Duran organitzen l'escola d'estiu del 26 de juny al 25 d'agost del 2023.

Al col·legi Dr. Comas, per a fillets/es de 3 a 12 anys i amb servei de menjador.

Més informació.

Visita a sa Torre d'en Galmés

Gran èxit de la visita que el passat diumenge 30 d'abril es va organitzar a sa Torre d'en Galmés. L'entrada al recinte va ser pagada pel Foment del Turisme de Menorca i l'APIMA es va fer càrrec del guia de la visita.

Algunes de les famílies assistents van arribar al poblat talaiòtic amb la caminada des del poble que havia organitzat l'APIMA.

biblioteca-comas.mp4

Presentació de la nova biblioteca

Durant la jornada de portes obertes realitzada el passat dijous 20 d'abril l'escola va presentar la nova biblioteca del centre a les famílies. 

L'APIMA ha col·laborat amb la compra de part del mobiliari.

Fruita per berenar

Durant el matí del Dijous Llarder s'han organitzat diverses activitats amb motiu del carnaval a la nostra escola. Una d'elles ha estat la preparació d'uns pinxos de fruita per part dels alumnes amb fruita aportada per l'APIMA.

Taller de decoracions i contacontes

Amb motiu de les festes de Nadal, des de l'APIMA s'ha organitzat un taller de decoracions i un contacontes.

Visita guiada Església Santa Eulàlia i refugis

El passat dimarts 6 de desembre, l'APIMA va organitzar dues visites guiades a l'Església de Santa Eulàlia i als refugis de la Guerra Civil. Els participants van poder visitar l'Església, el campanar i la cúpula, gaudint d'unes meravelloses vistes aèries del poble. La visita va acabar recorrent una part dels refugis subterranis de la Guerra Civil i amb una degustació de productes de la terra.

II Mercat d'intercanvi de jocs i joguines

El dissabte 3 de desembre va ser el dia escollit per celebrar el II Mercat d'intercanvi de jocs i joguines amb la participació de les APIMA de totes les escoles i escoletes del municipi. El lloc de celebració va ser el Convent de Sant Diego.

Els pares d'avui hem de tindre autoritat?

El passat divendres 21 d'octubre vam poder gaudir al menjador de l'escola d'una xerrada educativa de la mà de na Irune Inschaustegui, pedagoga, psicoterapeuta i terapeuta familiar.

Benvinguda P3

El passat 14 d’octubre les famílies de P3 van poder gaudir d’una bereneta deliciosa i es va aprofitar l'ocasió per donar a conèixer tota la tasca i els objectius que persegueix l'APIMA, que no són altres que el de fer feina per tota la comunitat educativa.