» SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2020-21 APIMA DOCTOR COMAS

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2020-21

Com cada any, a l’escola s’oferirà el servei de menjador a partir del dia 14 de setembre de 2020 a tots els alumnes del centre que així ho sol·licitin. L’APIMA i l’escola creiem que és un servei que s’ha de seguir oferint sobretot pel seu vessant social, malgrat l’esforç econòmic i organitzatiu que representa. Donada l’actual situació de crisi sanitària, s’han hagut de modificar algunes de les condicions del servei però esperam que el menjador continuï essent útil per a moltes famílies. Durant el servei de menjador escolar s’hauran de respectar les mesures de seguretat especificades en el pla de contingencia del nostre centre escolar. Això implica l’ús responsable de la mascareta i la separació dels alumnes en grups bombolla

HORARI: serà de 13:30h a 15:00h. Els alumnes dinen en un torn únic i es podran recollir a les 15:00h. Per al bon funcionament del servei, es prega que els pares passin a recollir els seus fills amb el màxim de puntualitat. També es recorda que els pares no poden entrar al centre. Els alumnes que puguin marxar a casa tots sols a les 15:00h hauran de lliurar l’autorització degudament emplenada al responsable del menjador. 

PREU: 7,50 € IVA inclòs, tant per a alumnes d’educaciĂł infantil com de primĂ ria. Per tal de garantir un bon funcionament del servei, de moment enguany no s’admetran alumnes esporĂ dics. Els alumnes inscrits a menjador hauran de quedar a dinar com a mĂ­nim un dia a la setmana de forma fixa i sempre el mateix dia. Els alumnes fixes es podran apuntar per tot l’any o per mesos. 

INSCRIPCIONS: Per gaudir d’aquest servei s’ha de realitzar la inscripciĂł online a travĂ©s de l’enllaç segĂĽent: https://forms.gle/9M622ToAkkKyCC116. Una vegada realitzada la inscripciĂł online, s’haurĂ  de lliurar l’ordre de domiciliaciĂł SEPA degudament emplenada i signada a GestiĂł 2000 (av. Verge del Toro, 71). Donada l’actual situaciĂł sanitaria, Ăşnicament es podrĂ  portar la documentaciĂł a GestiĂł 2000 els dies 3 i 4 de setembre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h. 

Per al mes de setembre s’haurĂ  de fer un ingrĂ©s corresponent al nombre de dies que s’hagi d’utilitzar el servei de menjador i presentar el comprovant d’haver fet un ingrĂ©s al banc al nĂşmero de compte segĂĽent: LA CAIXA ES60 2100 0060 150200333742. 

A partir del mes d’octubre i fins al juny, el pagament del servei de menjador escolar es farĂ  mitjançant domiciliaciĂł bancĂ ria. Els rebuts domiciliats es carregaran el dia 5 de cada mes en funciĂł dels dies hĂ bils escolars que tingui el mes en curs. 

Posted on 24 d'agost de 2020, in Varis. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2020-21.

Comments are closed.