Servei de menjador 21-22

Benvolguts pares i mares:

Enguany a l’escola s’oferirà el servei de menjador a partir del dilluns 13 de setembre. Donada l’actual situació s’han hagut de modificar algunes de les condicions del servei però esperam que el menjador continuï essent útil per a moltes famílies. Durant el servei de menjador escolar s’hauran de respectar les mesures de seguretat especificades en el pla de contingència del nostre centre escolar. Això implica l’ús de la mascareta i la separació dels alumnes en taules individuals

HORARI: serà de 13:30h a 15:00h. Els alumnes dinaran en un torn únic, en taules individuals i no podran abandonar la seva taula fins a les 15:00h. Els pares els podran recollir puntualment a les 15:00h. Recordau que els pares no poden entrar al centre, així que hauran d’esperar a l’entrada del centre davant secretaria. Els alumnes que puguin marxar a casa tots sols a les 15:00h hauran de lliurar l’autorització degudament emplenada al responsable del menjador (Autorització per a sortir sols MENJADOR 2021-2022.pdf). 

PREU: 7,50 € IVA inclòs, tant per a alumnes d’educació infantil com de primària. Per tal de garantir un bon funcionament del servei, enguany no s’admetran alumnes esporàdics. Els alumnes inscrits a menjador hauran de quedar a dinar com a mínim un dia a la setmana de forma fixa i sempre el mateix dia. Els alumnes fixes es podran apuntar per tot l’any o per mesos. 

INSCRIPCIONS: S’ha de realitzar la inscripció online a través del següent enllaç: https://forms.gle/gVL1k2G8zA6KvgM48. Una vegada realitzada la inscripció, s’haurà d’emplenar i signar l’ordre de domiciliació SEPA (Full SEPA.pdf) i es podrà entregar de dues maneres:

  • Enviant una còpia escanejada al correu marizafra arroba gestio2000.net
  • Lliurant una còpia en paper a Gestió 2000 (Av. Verge del Toro, 71). L’horari de recepció de la documentació física a Gestió 2000 serà els dies 2 i 3 de setembre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h.

Per al mes de setembre s’haurà de fer un ingrés corresponent al nombre de dies que s’hagi d’utilitzar el servei de menjador al número de compte següent ES60 2100 0060 150200333742 i presentar el comprovant d’ingrés (escanejat o físicament). 

A partir del mes d’octubre i fins al juny, el pagament del servei de menjador escolar es farà mitjançant domiciliació bancària. Els rebuts domiciliats es carregaran el dia 5 de cada mes en funció dels dies hàbils escolars que tingui el mes en curs. 

IMPORTANT: 

• En cas de malaltia o de no poder venir per força major, preguem aviseu a la cuinera abans de les 9:30 h (Maribel 669 349 964). 

• En cap cas es podrà recuperar el dia que s’hagi perdut per falta d’assistència. En circumstàncies especials es valorarà el retorn de les quotes del servei escolar de menjador. Seran motiu de devolució les absències d’una setmana o més, quan s’avisin amb prou antelació. 

• L’equip directiu, juntament amb la Comissió de menjador i la intervenció del Consell Escolar, duen tots els temes dels menús, preus, disciplina, incidències, ajuts i materials necessaris. 

L’APIMA es reserva el dret de modificar les condicions del servei en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat imposades pel Govern. El servei de menjador complirà les normatives sanitàries en relació a l’aforament de l’espai de menjador, per tant, el servei serà viable si hi ha un mínim d’alumnes inscrits.

Posted on 23 d'agost de 2021, in Varis. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a Servei de menjador 21-22.

Comments are closed.