» Reforç Escolar APIMA DOCTOR COMAS

Reforç Escolar

Aquí us presentam la informació referent al servei de reforç escolar per al curs 2021-2022

L’APIMA posa en marxa el servei de reforç escolar per a aquells alumnes que necessiten un reforç positiu al seu propi procés d’aprenentatge.

Es realitzarà una preinscripció i, si hi ha més sol·licituds que nombre de places oferides, seran els tutors els que seleccionaran els alumnes per poder fer la inscripció definitiva. Les preinscripcions es realitzaran únicament per via telemàtica a través de l’enllaç indicat més avall.

El reforç escolar començarà el dia 13 d’octubre i es perllongarà fins al 27 de maig. Els grups hauran de tenir un mínim de 8 fillets per començar l’activitat. Cada setmana hi haurà una sessió de 90 minuts. 

ACTIVITAT 

MONITOR 

CURS 

DIA/DIES 

HORARI 

LLOC

REFORÇ ESCOLAR

Mª Àngels Pons

3r i 4t de primària 

Dimecres 

16:00 h a 17:30 h

CEIP Dr. Comas

El cost anual del servei serà de 85 euros.

La preinscripció es pot realitzar a través del següent enllaç: https://forms.gle/CauPv2RbSZA1tGKc8

Un cop feta la preinscripció s’haurà de realitzar el pagament en efectiu a Gestió 2000 (Av. Verge del Toro, 71). Donada l’actual situació sanitària, únicament es podrà anar a Gestió 2000 els dies 30 de setembre i 1 d’octubre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h i s’haurà de dur l’IMPORT EXACTE de 85 euros.

L’APIMA es reserva el dret de modificar les condicions del servei en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat imposades pel Govern.