» L’Ajuntament agraeix la sortida a licitació de les obres de millora del CEIP Doctor Comas APIMA DOCTOR COMAS

L’Ajuntament agraeix la sortida a licitació de les obres de millora del CEIP Doctor Comas

Notícia publicada per l’Ajuntament d’Alaior:

Després de l’anunci per part del Govern de les Illes Balears de la sortida a licitació de les obres de substitució de la coberta de la sala polivalent (annex) del CEIP Doctor Comas d’Alaior, l’Ajuntament vol traslladar el seu agraïment a la Conselleria d’Educació per tenir en compte aquesta demanda històrica de l’Ajuntament i l’escola, que acumulava anys de retard en la seva execució.

Cal recordar que ja el 2018, l’Ajuntament d’Alaior va traslladar en nombroses ocasions a la Conselleria la necessitat de dur a terme aquesta actuació, pel mal estat de la coberta, que patia des de fa anys goteres. L’any 2017, la Conselleria va licitar un projecte de reparació de filtracions de la coberta, però l’obra no es va arribar a executar perquè l’empresa adjudicatària, en anar a realitzar l’obra, va trobar que els desperfectes eren majors dels previstos.

Mentrestant, l’Ajuntament va canviar tot el sòl de la sala polivalent del CEIP Doctor Comas per un paviment sintètic, per un cost de 16.754 euros, i va millorar també les lluminàries, inversions que es començaren a veure també afectades per les constants filtracions.

Tiago Reurer, regidor d’Educació, ha destacat que «és una molt bona notícia pel col·legi i pels estudiants que per fi es pugui dur a terme aquesta millora tan necessària».

Posted on 10 de març de 2021, in Varis. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a L’Ajuntament agraeix la sortida a licitació de les obres de millora del CEIP Doctor Comas.

Comments are closed.