» Activitats extraescolars Curs 2020-21 APIMA DOCTOR COMAS

Activitats extraescolars Curs 2020-21

Benvolguts pares i mares: 

us informam que hem decidit posposar l’inici de les activitats extraescolars que normalment es desenvolupaven en el nostre centre. A més de les activitats de caràcter més lúdic, entre aquestes activitats que no es podran realitzar hi ha el reforç escolar.  

Encara que sabem que hi havia moltes famílies interessades en les activitats, les condicions de funcionament imposades per les autoritats competents i pel pla  de contingència del nostre centre fan que l’organització de les activitats extraescolars al nostre centre resulti inviable. Si la situació millora a mesura que avanci el curs, reprendrem les activitats just sigui possible i es puguin garantir les mesures de seguretat. 

Per altra banda, sí que us podem oferir les activitats organitzades pels clubs esportius i que es realitzen fora de l’escola. Enguany els vostres fills i filles es podran apuntar a bàsquet, futbol, mini tennis i voleibol. Com a novetat enguany, les inscripcions es faran online a través del següent enllaç: https://forms.gle/b6P1u9bmAvdoyPp97. Una vegada realitzada la inscripció, heu de passar per Gestió 2000 a realitzar el pagament i així formalitzar la inscripció. Els dies habilitats per dur els doblers a Gestió 2000 són el 16 i el 17 de setembre, de 7 a 8h i de 13 a 14h. S’ha de dur l’IMPORT EXACTE

Adjunt podeu consultar una graella amb més detalls de cada activitat, així com horaris i preus: Informacio-exraescolars-2020_21-1.pdf

Posted on 8 de setembre de 2020, in Varis. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a Activitats extraescolars Curs 2020-21.

Comments are closed.