» Menjador APIMA DOCTOR COMAS

Menjador

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2021-2022

Benvolguts pares i mares:

Enguany a l’escola s’oferirà el servei de menjador a partir del dilluns 13 de setembre. Donada l’actual situació s’han hagut de modificar algunes de les condicions del servei però esperam que el menjador continuï essent útil per a moltes famílies. Durant el servei de menjador escolar s’hauran de respectar les mesures de seguretat especificades en el pla de contingència del nostre centre escolar. Això implica l’ús de la mascareta i la separació dels alumnes en taules individuals

HORARI: serĂ  de 13:30h a 15:00h. Els alumnes dinaran en un torn Ăşnic, en taules individuals i no podran abandonar la seva taula fins a les 15:00h. Els pares els podran recollir puntualment a les 15:00h. Recordau que els pares no poden entrar al centre, aixĂ­ que hauran d’esperar a l’entrada del centre davant secretaria. Els alumnes que puguin marxar a casa tots sols a les 15:00h hauran de lliurar l’autoritzaciĂł degudament emplenada al responsable del menjador (AutoritzaciĂł per a sortir sols MENJADOR 2021-2022.pdf). 

PREU: 7,50 € IVA inclòs, tant per a alumnes d’educaciĂł infantil com de primĂ ria. Per tal de garantir un bon funcionament del servei, enguany no s’admetran alumnes esporĂ dics. Els alumnes inscrits a menjador hauran de quedar a dinar com a mĂ­nim un dia a la setmana de forma fixa i sempre el mateix dia. Els alumnes fixes es podran apuntar per tot l’any o per mesos. 

INSCRIPCIONS: S’ha de realitzar la inscripció online a través del següent enllaç: https://forms.gle/gVL1k2G8zA6KvgM48. Una vegada realitzada la inscripció, s’haurà d’emplenar i signar l’ordre de domiciliació SEPA (Full SEPA.pdf) i es podrà entregar de dues maneres:

  • Enviant una còpia escanejada al correu marizafra arroba gestio2000.net
  • Lliurant una còpia en paper a GestiĂł 2000 (Av. Verge del Toro, 71). L’horari de recepciĂł de la documentaciĂł fĂ­sica a GestiĂł 2000 serĂ  els dies 2 i 3 de setembre de 7:00h a 8:00h i de 13:00h a 14:00h.

Per al mes de setembre s’haurĂ  de fer un ingrĂ©s corresponent al nombre de dies que s’hagi d’utilitzar el servei de menjador al nĂşmero de compte segĂĽent ES60 2100 0060 150200333742 i presentar el comprovant d’ingrĂ©s (escanejat o fĂ­sicament). 

A partir del mes d’octubre i fins al juny, el pagament del servei de menjador escolar es farĂ  mitjançant domiciliaciĂł bancĂ ria. Els rebuts domiciliats es carregaran el dia 5 de cada mes en funciĂł dels dies hĂ bils escolars que tingui el mes en curs. 

IMPORTANT: 

• En cas de malaltia o de no poder venir per força major, preguem aviseu a la cuinera abans de les 9:30 h (Maribel 669 349 964). 

• En cap cas es podrĂ  recuperar el dia que s’hagi perdut per falta d’assistència. En circumstĂ ncies especials es valorarĂ  el retorn de les quotes del servei escolar de menjador. Seran motiu de devoluciĂł les absències d’una setmana o mĂ©s, quan s’avisin amb prou antelaciĂł. 

• L’equip directiu, juntament amb la ComissiĂł de menjador i la intervenciĂł del Consell Escolar, duen tots els temes dels menĂşs, preus, disciplina, incidències, ajuts i materials necessaris. 

L’APIMA es reserva el dret de modificar les condicions del servei en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat imposades pel Govern. El servei de menjador complirà les normatives sanitàries en relació a l’aforament de l’espai de menjador, per tant, el servei serà viable si hi ha un mínim d’alumnes inscrits.